Kargalı Hanbaba mahallesinden,

Halil ve Nedim Uçak’ın annesi, İbrahim Uçak’ın gelini, Ramazan ve İsmail Uçak’ın yengeleri, Mehmet, Uğur, Ömer ve Hüseyin Uçak’ın babaannesi, Hatice Uçak vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kargalı Hanbaba caminde kılınacak ikindi namazına müteakip Kargalı Hanbaba aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hicriye Mahallesinden

İbrahim Yılmaz’ın annesi, Merhum Abdullah, Remzi Akın, Bahriye Çakmak, Fahriye Özbek ve Şaziye Cesur’un kız kardeşi, Resmiye Yılmaz vefat etmiştir. Cenazesi bugün Hicriye caminde kılınacak Cuma namazına müteakip Hicriye aile kabristanlığına defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyen vatandaşlarımız için saat 12’de merkez yeni cami önünden araç kaldırılacaktır. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.

Şeyhler Mahallesinden

Merhum Muhammet Akın’ın eşi, Burhanettin ve Orhan Akın’ın annesi, Sermet ve Engin Akın’ın babaannesi, Efrahim, Bünyamin, Mustafa ve Murat Kalmışın halaları, Habibe Akın vefat etmiştir. Cenazesi bugün Şeyhler caminde kılınacak Cuma namazına müteakip Şeyhler aile kabristanlığına defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyen vatandaşlarımız için saat 12’de merkez büyük cami önünden araç kaldırılacaktır. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.

Aslen Göksu Mahallesinden olup

Yeni Mahallede ikamet eden Merhum Şerafettin Demiryolu'nun eşi, Selim, İsmail, Yakup, Kadir, Mustafa ve ilçemiz esnaflarından Şakir Demiryolu'nun annesi, Havva Demiryolu vefat etmiştir. Cenazesi bugün Göksu caminde kılınacak Cuma namazına müteakip Göksu Kıran aile kabristanlığına defnedilecektir.

Rasim paşa Mahallesinden

Merhum Ali rıza Tüylüoğlu’nun eşi, Coşkun Tüylüoğlu’nun annesi, Metin, Cem ve Cihangir Tüylüoğlu’nun yengesi, Osman Balcı, Can Alkaya ve Orhan Telci’nin kayınvalidesi, Ayşe Tüylüoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyükdere caminde kılınacak Cuma namazına müteakip Büyükdere aile kabristanlığına defnedilecektir. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.

Çakallık Mahallesinden

Çakallık Mahallesinden Ajund Hakan, Gürkan ve Hülya Kayıt’ın babaları, Ajund Nejdet Kayıt vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çakallık caminde kılınacak Cuma namazına müteakip Çakallık aile kabristanlığına defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyen vatandaşlarımız için saat 12’de  merkez büyük cami önünden araç kaldırılacaktır. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.

Çamlıca merkez mahalleden

Merhum Rasim Özcan’ın kızı, Recep Sarı eşi, Mehmet ve Musa Sarı’nın annesi, Seher Sarı vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çamlıca Merkez caminde kılınacak Cuma namazına müteakip Çamlıca Yeşiller aile kabristanlığına defnedilecektir. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.