Dereboğazı mahallesinden 

Merhum Ariflerin Şeref KISA’NIN oğlu, Aykut, Bahadır ve İsmail KISA’NIN amcaları, Ali ve Selman KISA’NIN babaları Yusuf KISA vefat etmiştir. Cenazesi bu gün yeni camide kılınacak öğlen namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defin edilecektir.
 

Rasimpaşa mahallesinden 

Merhum Hüseyin ŞEŞEN’İN oğlu, Çetin ve Boyacı Fazıl ŞEŞEN’İN kardeşleri, İrfan, Asım ve emekli imam Fikret ŞEŞEN’İN Amcasının oğlu, İsa, Metin ve Melih Şeşen’in babaları, Yetkin ŞEŞEN vefat etmiştir. Cenazesi bu gün Rasimpaşa Eseler Camiinde kılınacak öğlen namazına müteakip Büyükdere aile kabristanlığına defin edilecektir.

Büyük dere mahallesinden 

Merhum Mustafa ÖĞREK ve Fidanlıktan emekli Zehra ÖĞREK’İN oğlu, Merhum İbrahim YEŞİL’İN damadı, Erdinç ÖĞREK’İN abisi Metin ve Muammer YEŞİL’in Eniştesi, Emre ve Eren ÖĞREK’in babaları İsmail ÖĞREK vefat etmiştir. Cenazesi bu gün akova camiinde kılınacak öğlen namazına müteakip Büyükdere aile kabristanlığına defin ediklecektir.

Nuriye mahallesinden 

Merhum taksici muzaffer KANDAZ’IN eşi Muammer, Ekrem ve Resul KANDAZ’IN yengesi, Alaattin, Ali, Mustafa, Yalçın, Osman, Murat ve Ahmet KANDAZ’IN anneleri, Havva KANDAZ vefat etmiştir. Cenazesi bu gün Nuriye mahallesinde kılınacak öğlen namazına müteakip Nuriye aile kabristanlığına defin edilecektir.