İlçemiz Hendek Eczacıları ve halkı tarafından sevilen siması  Sakarya Eczanesi Teknisyenlerinden Mehmet Ali Bilgiçli sabah saatlerinde geçirmiş olduğu kalp krizi sonrası vefat ettiği öğrenildi.

Hendek Sakarya Eczanesinde Eczacı Teknisyeni olarak görev yapan Mehmet Ali Bilgiçli sabah saatlerinde geçirmiş olduğu kalp krizi sonucunda yaşama gözlerini yumduğu öğrenildi.

Vefat Haberini alan ailesi , eczane çalışma arkadaşları ve eczacılar büyük üzüntü yaşadıkları Sakarya Eczanesi Teknisyeni ve Eski Birlik Ecza Deposu Çalışanı Mehmet Ali Bilgiçli kalp krizi sonucu vefat etti.

Merhumun cenazesi yarın öğlen namazına müteakiben Hendek Kemaliye Mahallesi'ndeki hanesinden salınarak Hendek Büyük Camide Kılınacak Cenaze namazı ardından kabristanlığa defnedileceği öğrenildi.

Aslen Çamlıca Mahallesinde olup Kemaliye mahallesinde ikamet eden, Merhum İsa Bilgiçli’nin oğlu, eski PTT Müdürü Musa Bilgiçli ve Mustafa Bilgiçli’nin yeğeni, Recep Ali Bilgiçli’nin ağabeyi, Serkan, Koray ve Güray Bilgiçli’nin amcalarının oğlu, Sakarya eczanesi çalışanlarından Mehmet Ali Bilgiçli vefat etmiştir. 

Cenazesi 2 Haziran saat 12.00’de Kemaliye Mahallesi kentsel dönüşüm bloklarından alınarak, Büyük Camiinde kılınacak öğle namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir.Kemaliye Mahallesi Kentsel Dönüşüm Blokları

Merhum Mehmet abiye allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz.