İlçemiz Hendek’te Bir çok belediye başkanı ile görev yapan ve Emekliliği ardından kendi stüdyosunu kuran Hasan Akduman vefat etti.

Hendek  Esnaflarından Fotoğrafçı  Hasan Akduman Vefat  Etti

Bir süre önce amansız bir hastalığa yakalandığı öğrenilen ve tedavi gördüğü hastanede vefat eden Hendekli Fotoğrafçı Hasan Akduman'ın vefat haberi sevenlerini derinden üzdü.

Hendek  Esnaflarından Fotoğrafçı  Hasan Akduman Vefat  Etti

Cenazesi yarın 22 Mart Salı günü Öğle Namazına Müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Hendek aile kabristanlığına defnedileceği öğrenildi.

Akduman Ailesine Hendek Haber ailesi olarak Başsağlığı, Merhum Hasan abiye Allahtan rahmet diliyoruz.. 

Başpınar Mahallesinden

Başpınar Mahallesinden Merhum berber Nurettin Akduman'ın oğlu, Merhum Muammer Turan'ın damadı, Merhum berber Ümit Duman'ın kardeşi, Berk Akduman ve Büşra Taşpınar'ın babası, Onur Taşpınar'ın kayınpederi, İsmail ve İbrahim Devrin'in amcasının oğlu, Aykut ve Mehmet Duman'ın amcası, Çetin Kaldan'ın halasının oğlu, Mustafa Eşme, Mustafa Uzun ve Kenan Çizer'in bacanağı, Belediyeden emekli fotoğrafçı Hasan Akduman vefat etmiştir. Cenazesi bugün Mahmutbey Mahallesi'ndeki hanesinden alınarak Yeni Camiinde kılınacak öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.