Hendek Akpınar Mahallesinden

Akpınar Mahallesinden Merhum Aslan Erol’un oğlu, Merhum Yusuf, Eşref, İsmet ve Kemal Erol’un yeğeni, Süleyman Levent’in damadı, Recep ve Ali Erol’un kardeşleri, Değer Küney ve Ceyhun Turan’ın kayınpederi, Davut, Sinan, Hasan, Aslan ve Özercan Erol’un amcaları, Harun Erol vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 12.00 ‘de Akpınar Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazına müteakip Akpınar Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kalayık Mahallesinden

Kalayık Mahallesinden Merhum Necdet Mercan’ın eşi, Ersin Havutçu’nun kardeşi, Tayfun ve Çoşkun Mercan’ın anneleri, Ahmet ve Tamer Mercan’ın yengeleri, Sermin Mercan vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 13.30’da Kalayık Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazına müteakip Kalayık Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Akpınar Mahallesinde , Kalayık Mahallesinde bugün vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.