Hendek Yeniyayla Mahallesinden

Aslen Yeniyayla Mahallesinden olup Yeni Mahallede ikamet eden Sebahattin Der’in eşi, Ahmet Şafak ve Turan Şafak Der’in kardeşleri,  Necmi, Ahmet, Rasim ve Ferhat Der’in annesi,  Katipe Der vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Mahalle Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Yeniyayla Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres: Yeniyayla Mahallesi.

Puna Ortaköy Mahallesinden

Puna Ortaköy Mahallesinden Merhum otobüsçü Hacı Hasan Topdan’ın oğlu, Saffet Topdan’ın ağabeyi, İsmail ve Hasan Topdan’ın babası, otobüsçü Mehmet Topdan vefat etmiştir. Cenazesi bugün Puna Ortaköy Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Puna Ortaköy Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yeniyayla Mahallesinden,  Puna Ortaköy Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...