Hendek Kadifekale Mahallesinden

Aslen Kadifekale Mahallesinden olup, İlçemiz yeni Mahallede ikamet eden, Enver Sunman’ın oğlu, Cengiz ve Seyfi Sunman’ın kardeşi, İlçemiz esnaflarından Talip Özcan Sunman’ın ağabeyi, Ercan Sunman vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 16:00’da Yeni Mahalle Selimiye Camisi yanındaki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından Kadifekale Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kurtuluş Mahallesinden

Kurtuluş Mahallesinden Alican, Muhammet, Ahmet, Hasan ve Ömer Der’in ağabeyi, Ayhan, Zekeriya, Hakan, Fatih, Musa, Murat ve Yunus Der’in babası,
Mustafa Der vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:00’da Kurtuluş Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından Kurtuluş Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Köprübaşı Mahallesinden

Köprübaşı Mahallesinden Merhum Mehmet Kara’nın eşi, Kemal, Rıza, Ahmet ve Merhum Recep Kara’nın annesi, Ayşe Kara vefat etmiştir. Cenazesi bugün Saat 11:30’da Köprübaşı Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan  rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yeşilvadi Mahallesinden

Yeşilvadi Mahallesinden Merhum İsmail Özan’ın oğlu, Kemal ve Şenol Özcan’ın ağabeyi, Ahmet, Lütfü, Soner ve Hasan Özcan’ın babası, Zeki Özcan’ın amcası, Mustafa Özcan vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:30’da Yeşilvadi Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından Yeşilvadi Mahallesi aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.