Hendek Hicriye Mahallesinden

Hicriye Mahallesinden Merhum Ömer Hayırlı’nın Kızı , Merhum Ahmet Hayırlı’nın Kardeşi , Muharrem Ve Mücahit Hayırlı’nın  Ablaları , Zafer Yüksek’in Yengesi , Hüdaver , Merhum Muharrem ,Ve Mehmet Yüksek’in Anneleri , Muammer Yüksek’in  Hanımı , Kadriye Yüksek Vefat Etmiştir . Cenazesi Bugün Saat 16.30  ‘da Hicriye Mahallesi Aile Kabristanlığında Kılınacak Cenaze Namazına Müteakip Defnedilecektir . Merhumeye Allahtan Rahmet Yakınlarına Ve Acılı Ailesine Başsağlığı Dileriz

Hendek Mahmutbey Mahallesinden

Mahmutbey Mahallesinden Merhum Hacı Aziz Eşme’nin kızı, Merhum Hacı Ömer Yeşil’in gelini, Yakup, Remzi Eşme ve Zehra Akbulut’un kız kardeşi, Kübra ve Büşra Yeşil’in annesi, Ahmet Yeşil’in eşi, Hanife Yeşil vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:00’da Mahmutbey Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek İkbaliye Mahallesinden

Aslen İkbaliye Mahallesinden olup Yeni Mahallede ikamet eden Merhum Harun Bağdatlı’nın oğlu, Merhum Mecit ve Necati Bağdatlı’nın kardeşi, Murat Akar ve Servet Yeğin’in kayınpederi, Ali Bağdatlı’nın babası, Hüseyin Bağdatlı vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:00’da Yeni Mahalledeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından İkbaliye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Mahmutbey Mahallesinden , İkbaliye Mahallesinden bugün vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.