Hendek Kazımiye mahallesinde

Aslen Trabzonlu olup, Kazımiye mahallesinde ikamet eden Ferhat Dülgerin eşi, Servet ve Akif Dülger’in annesi, Mürteza, İsmail ve Ali Bulutun Yengesi Soner, Şener, Birol, Ümit, Bahadır, İslam, Uğur ve Taner Dülger’in babaanneleri Şehriye Dülger vefat etmiştir. Cenazesi bugün Rasimpaşa Eseler camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Çiftlik Mahallesi aile kabristanlığına defnedilecektir.
Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Kazımiye Mah. Stad yanındaki 3 katlı ev

Hendek Muradiye Mahallesinde

Aslen Muradiye Mahallesinden olup Başpınar Mahallesi tepecikte ikamet eden, Merhum Cevdet Aybatar’ın eşi, Merhum Osman ve Merhume Sabriye Aygen’in kızları, Merhum Nevzat Aygen ve Muazzez Kavas’ın kız kardeşleri, Ali, Zafer Aybatar, Yasemin Sütlü ve Suzan Öksüz’ün Annesi, Ali İhsan Sütlü ve Tarık Öksüz’ün Kayınvalidesi, Saime Aybatar vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Yeni Camide kılınacak Öğle namazına müteakip Hicriye Mahallesi. Aile kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres: Başpınar Mahallesi Şehit Ali Gaffar Okkan Camii yanı

Hendek Kazımiye mahallesinde,  Muradiye Mahallesinde vefat eden kişinin bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.