Köprübaşı Mahallesinden

Köprübaşı Mahallesinden Merhum Yılmaz Altunkaya’nın ( zaralı ) eşi, Merhum bakırcı Ali Saral’ın kızı, Osman Saral ve Merhum Metin Saral’ın kardeşi, Harun Saral’ın amcasının kızı, Serdar ve Seyhan Altunkaya’nın annesi, Zehra Altunkaya vefat etmiştir. Cenazesi bugün Köprübaşı Mahallesi Osmanyılmaz Caddesindeki hanesinde saat 13:00’de kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kemaliye Mahallesinden

Aslen Kemaliye Mahallesinden olup Yeni Mahallede ikamet eden Merhum Hüseyin Harbacı’nın oğlu, Ali Harbacı’nın ağabeyi, İsmail Harbacı’nın babası, Merhum Mustafa Öztor’un kayınpederi, ( pire ) Ahmet ve Mustafa Harbacı’nın amcasının oğlu, Postaneden emekli İdris Harbacı vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Mahalledeki Hanesinde saat 11:30’da kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Bayraktepe Mahallesinden 

Bayraktepe Mahallesinden Naci, Necmi ve Nurol Sever’in babası, Murat Gümüş ve Fikri Cinli’nin kayınpederi, Nahit Sever’in ağabeyi, Belediyemizden emekli Nihat Sever vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 16:30’da Bayraktepe Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Bayraktepe Mahallesinden ,  Kemaliye Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...