Kırktepe Mahallesinden

Aslen Kırktepe Mahallesinden olup Başpınar Mahallesinde ikamet eden Merhum Mustafa Uzun’un oğlu, Orhan, Nebahat ve Recep Uzun’un kardeşleri, Muhammet ve Burhan Uzun’un ağabeyi, İlçe spor Müdürü Süleyman Akıcı’nın eniştesi, Adnan Uzun vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kırktepe Mahallesinde saat 15:00’de kılınacak cenaze namazının ardından Kırktepe Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek İkbaliye Mahallesinden

Aslen İkbaliye Mahallesinden olup Başpınar Mahallesinde ikamet eden Merhum Adem Selman’ın kardeşi, Ahmet ve Yusuf Yalçınkal’ın yengeleri, Hasan ve İhsan Yalçınkal’ın anneleri Mehmet Yalçınkal’ın eşi vefat etmiştir. Cenazesi bugün İkbaliye Mahallesinde Saat 14:00’de kılınacak cenaze namazını ardından İkbaliye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kahraman Mahallesinden

Kahraman Mahallesinden Mehmet Düzdağ’ın eşi, Ercan ve Serkan Düzdağ’ın yengesi, Melehat Düzdağ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kahraman Mahallesindeki hanesinde saat 11:00’da kılınacak cenaze namazının ardından Kahraman Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kahraman Mahallesinden

Kahraman Mahallesinden Merhum Hacı Hasan Düzdağ’ın oğlu, Ercan ve Serkan Düzdağ’ın amcaları, Merhum Ahmet ve Hikmet Düzdağ’ın kardeşi, Mehmet ve Melahat Düzdağ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kahraman Mahallesindeki hanesinde saat 15:00’de kılınacak cenaze namazının ardından Kahraman Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhum ve Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.