Hendek Esentepe Mahallesinden

Aslen Esentepe Mahallesinden olup, İlçemiz Bayraktepe Mahallesinde ikamet eden Merhum Enver Akan’ın eşi, Şemsi, Necmi, Kemalettin Akan’ın annesi, Nurettin ve Fehmi Akan’ın yengesi, Suat Kenaroğlu’nun kayınvalidesi, Burak, Melih, Semih, Furkan ve Salih Akan’ın babaannesi, Talha Kenaroğlu’nun anneannesi, Ferhan, Fatih, Cemil ve Celal Güler’in teyzesi, Nebiye Akan vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:00‘de Bayraktepe Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Başpınar Mahallesinden

Başpınar Mahallesinden Merhum hacı Özkan Alandilek’in eşi, Merhum Yusuf Bağdatlı’nın ( yemenici ) kızı, Yusuf, İbrahim, Hacer ve Pelin Alandilek’in annesi, Arif Özkurt ve Yalçın Yılmaz’ın kayınvalidesi, Berat Özkurt ve Batın Yılmaz’ın anneannesi, Yılmaz ve Mehmet Türedi’nin teyzesinin kızı, Kemal Aslan’ın teyzesi, Mustafa ve Ali Şahinoğlu’nun yengesi, tekelden emekli Mediha Alandilek vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:30‘da Başpınar Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Esentepe Mahallesinden,  Başpınar Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...