Hendek Kahraman Mahallesinden

Kahraman Mahallesinden Merhum Mehmet, Azmi, Cemal ve Hasbi Bahar’ın kardeşleri, Orman İşletme Personeli Yaşar Bahar’ın babası, Tefik Bahar vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kahraman Mahallesindeki hanesinde saat 17:00’de kılınacak cenaze namazının ardından Kahraman Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Soğuksu Mahallesinden 

Merhum Papa Ziya'nın yeğeni, merhum Papa Orhan'ın oğlu, Papa Hakan'ın amcasının oğlu, Berna ve Oğuzhan Yunus'un babaları, Papa Sina Pulat elim bir trafik kazası sonucu vefat etmiştir. Cenaze yarın 01/04/2021 Perşembe gün içinde Soğuksu köyünde defnedilecektir.

Hendek Başpınar Mahallesi

Hendek eşraflarından Merhum hacı Hakkı Türkmen’in (çorbacıoğlu) oğlu, Merhum İsmail ve Necati Türkmen’in kardeşi, Hakkı ve Mikail Türkmen’in babaları, İlçemiz esnaflarından Necmi Türkmen (Çorbacıoğlu) vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11.00 ‘de Başpınar Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Başpınar Mahallesivefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.