Hendek İkbaliye Mahallesinden

İkbaliye Mahallesinden Merhum Ali Turay, Osman ve Melek Atabey’in babası, Fatih Atabey’in dedesi, Müftülükten emekli Hafız Süleyman Atabey vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:30’da Başpınar Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından İkbaliye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Başpınar Mahallesinden

Başpınar Mahallesinden Merhum Çakmakçı Süleyman Öztürk’ün oğlu, Merhum Hasan Öztürk’ün kardeşi, Merhum Yılmaz Özçelebi’nin damadı, Tülin, Ayşenur ve Hakan Öztürk’ün babası, Sadiye Öztürk’ün eşi, ilçemiz esnaflarından Mehmet Tiryaki’nin teyzesinin oğlu, Hüseyin Öztürk vefat etmiştir. Cenazesi bugün İlçemiz Aile Kabristanlığında kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek İkbaliye Mahallesinden ,  Başpınar Mahallesinden bugün vefat eden bireylerin  yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.