Hendek Mahmutbey Mahallesinden

Mahmutbey Mahallesinden ekmekçilerin Merhum Kazım ve Remziye Özbereket’in gelini, Merhum Nazmi Özbereket’in eşi, Salih Özbereket ve Saliha Bayraklı’nın anneleri, Ömer Bayraklı’nın kayınvalidesi, Osman ve Hamza Bayraklı’nın anneanneleri, ekmekçilerin gelini Şefika Özbereket vefat etmiştir. Cenazesi bugün Mahmutbey Mahallesindeki hanesinde saat 14:00’te kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek  Kargalıyeniköy Mahallesinden

Kargalıyeniköy Mahallesinden Merhum Cemil Yüksel’in kızı, Şenay Kurtbecer vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kargalıyeniköy Mahallesi Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Kargalıyeniköy Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Mahmutbey Mahallesinden , Kargalıyeniköy Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...