Aslen Hendekli olup İzmitte ikamet eden

Aslen Hendekli olup İzmitte ikamet eden Merhum İsmail Gülşah’ın kızı, merhum Mustafa İşeri’nin gelini, Merhum kaptan Rahim İşeri’nin eşi, Fatih, Mine ve Selçuk İşeri’nin anneleri, Merhum Erdem, Erdinç, Turgut ve Sadi İşeri’nin yengeleri, Nuran İşeri vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Dededüzü Köyünden

Aslen Dededüzü Köyünden olup Bayraktepe Mahallesinde ikamet eden hacı Adil Güllü’nün eşi, Kazım Üren’in kızı, Kenan ve Kamil Üren’in ablaları, Nail, Erdoğan ve Sinan Güllü’nün anneleri, Kibriye Güllü vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak Öğle namazına müteakip Kazımiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Sivritepe Mahallesinden

Sivritepe Mahallesinden Merhum İzzet Açan’ın ( açanba ) oğlu, Merhum Atilla ve Yalçın Açan’ın ( açanba ) babası, Nejdet Açan ( açanba ) vefat etmiştir. Cenazesi bugün Sivritepe Mahallesi Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Sivritepe Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Aslen Hendekli olup İzmitte ikamet eden , Dededüzü Köyünden , Sivritepe Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...