Hendek Uzuncaorman Mahallesinden

Merhum Muzaffer Tok’un kız kardeşi, Aytaç, Ayla ve Aykut Tok’un halaları, Sacide Özer vefat etmiştir. Cenazesi bugün Uzuncaorman Mahallesi Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Uzuncaorman Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Not. (Cenaze İstanbuldan İkindi namazına Uzuncaorman Mahallesi Camiine getirilecek )

Hendek Eski Bıçkı Mahallesinden

Aslen Eski Bıçkı Mahallesinden olup Yeni Mahallede ikamet eden, Merhum Mustafa Demir’in oğlu, Fahri Çakır’ın damadı, Erol ve Mustafa Demir’in babası, Fikri Demir vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Mahalledeki hanesinden alınarak saat 12.00 ‘de kılınacak Cenaze namazına müteakip Bıçkıatik Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres. Yeni Mahalle 2230 sok no 19 (Hastane yolu üzeri aslıbay eczane karşısı durağı geçince ilerde sağdaki sokak)

Hendek Eski Bıçkı Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...