Hendek Dereboğazı Mahallesinden

Dereboğazı Mahallesinden Rasime ve Merhum Cevdet Erdil’in oğlu, Elif, Filiz, Muharrem ve Bahadır Erdil’in babası, Fatma Erdil’in eşi, Sefa Erdil vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Mahmutbey Mahallesinden

Mahmutbey Mahallesinden Merhum Rıdvan Karaayvaz’ın ( ebeler ) yeğeni, Fuat Örs’ün babası, Ali Kırnaz’ın bacanağı, Necati Hünerli’nin dayısı, Muammer Örs vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Camide kılınacak İkindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Bayraktepe Mahallesinden

Bayraktepe Mahallesinden Hendek Emniyet Müdürlüğünden emekli Remzi Karip’in eşi, Merhum Kamil ve Nokta Çakmak‘ın kızı, Bayraktepe Mahalle Muhtarı Kamil, İsmail, Muhammet Karip Remziye Kayhan, Yazile İşler, Gülizar ve Rabiye Erdoğan, Gönül Taşkın, Nazmiye Korkmaz, Emine Sevim, ve Fatma Sunman’ın annesi, Şevkiye Karip vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yayalar Mahallesinden

Yayalar Mahallesinden Merhum Hasan Gülcü’nün oğlu, Hasan ve Remzi Gülcü’nün ağabeyi, İsmail, Çoşkun ve Selçuk Gülcü’nün babası, İlçemiz esnaflarından Ahmet Karagüzel’in kayınpederi, Yaşar Gülcü vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yayalar Mahallesinde kılınacak Öğle namazına müteakip Yayalar Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Dereboğazı Mahallesinden, Mahmutbey Mahallesinden , Bayraktepe Mahallesinden , Yayalar Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...