Hendek Büyükdere Mahallesinden

Büyükdere Mahallesinden Merhum Süleyman Bayraktar’ın torunu, Merhum Abdurrahman ve Emine Bayraktar’ın oğlu, Mustafa, Hamdi ve İbrahim Bayraktar’ın amcası, Ayşe Alaç, Meryem Alp, Murat, Ferdi ve Gökhan Bayraktar’ın ağabeyi, Nazmi Bayraktar vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:00’de Büyükdere Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından Büyükdere Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Eskibıçkı Mahallesinden

Aslen Eskibıçkı Mahallesinden olup Sakarya Erenler İlçesinde ikamet eden Merhum Hamza Turan’ın eşi, Dursun, Mustafa, Sabahattin ve Selahattin Turan’ın annesi, Murat, Muhammet ve Çoşkun Turan’ın babaannesi, Emine Turan vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Saat 11:30‘da Erenler İlçesinde kılınacak cenaze namazına müteakip Erenler Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Balıklıihsaniye Mahallesinden

Balıklıihsaniye Mahallesinden Esat, Sedat ve Vedat Pınarbaşı’nın annesi, Hasan ve Hüseyin Yalçın’ın halası, Yaşar Yaş’ın teyzesi, Merhum Servet Pınarbaşı’nın eşi, Nuriye Pınarbaşı vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 15:00’da Balıklıihsaniye Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından Balıklıihsaniye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Başpınar Mahallesinden

Başpınar Mahallesinden Hendek’in ilk müftüsü Merhum Ali Niyazi Konuk’un kızı, Merhum Eczacı Kamil Cerrahoğlu’nun eşi, Profesör Fadlullah, Eczacı Ali Cerrahoğlu ve Gülsüm Azer’in annesi, Hanife Nezihe Cerrahoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 15:00’da Başpınar Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
 

Hendek Büyükdere Mahallesinden ,  Eskibıçkı Mahallesinde bugün vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.