Hendek Dereboğazı Mahallesinde

Aslen Sinop Ayancık’lı olup, Dereboğazı Mahallesinde ikamet eden Merhum Murat Aslan’ın eşi, Sultan, Nezahat, Saniye ve Belediye emekli Şeref Aslan’ın annesi, Nur, Nurgül, Sude, ve Emre Topçu’nun anneanneleri, Elmas Keskin, Eczacı Erdoğan, Marangoz Neşet, Osman, İbrahim ve Mustafa Özkaya’nın yengesi, Sabahattin Topçu’nun kayınvalidesi, Halime Aslan vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Dereboğazı mahallesindeki hanesinden alınarak Yeni Camide kılınacak İkindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Adres: Dereboğazı Mahallesi 1015  sok

Hendek Yarıca Mahallesinden

Yarıca Mahallesinden Şevki,  Ali Osman, Muzaffer, Hüseyin, ve Eşref Genç’in Ağabeyi, Mehmet, Necati, Kemal, Ali, Kadem, Nuri, Mustafa, ve İlçemiz Öğretmenlerinden Halil Genç’in Babası, ve İlçemiz Esnaflarından Serdar Genç’in dedesi,  Şaban Genç vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Yarıca Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Yarıca Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hendek Yarıca Mahallesinden vefat eden kişinin bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgili, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşabilirsiniz.