Hendek Kargalı Yeniköy Mahallesinden

Kargalı Yeniköy Mahallesinden, Merhum Latif Şan’ın oğlu, Muharrem, Murat ve Mesut Şan’ın babaları, Sami ve Zait Şan’ın amcasının oğlu, Kazım Şan vefat etmiştir. 
Cenazesi bugün Kargalı Yeniköy Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Kargalı Yeniköy Aile Kabristanlığına defnedilecektir.
Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz

Hendek Şeyhler mahallesinden

Şeyhler mahallesinden, Dursun Aydın’ın eşi, Nazlı Aydın vefat etmiştir. Cenazesi bugün şeyhler mahallesi Camiinde kılınacak ikindi namazına müteakip Şeyhler Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.
Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres: Şeyhler Mahallesi merkez

Hendek Dikmen mahallesinden

Dikmen mahallesinden, Merhum Ali Köse’nin Eşi, Ahmet ve Hayati Köse’nin annesi, Mustafa, Ziya, Ömer ve Hakkı Dikmen’in Kız kardeşi, Elmas Köse vefat etmiştir.
Cenazesi bugün Dikmen Mahallesi camiinde kılınacak öğle namazına müteakip Dikmen Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kargalı Yeniköy Mahallesinden ,  Şeyhler mahallesinden , Dikmen mahallesinden vefat eden kişinin bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...