Hendek Uzuncaorman Mahallesinden

Uzuncaorman Mahallesinden Remzi Atik’in kardeşi, Yeşim ve Yasemin Atik’in babası, Sinem Atik’in eşi, Doktor Yaşar Atik vefat etmiştir. Cenazesi bugün Saat 12:00’da Uzuncaorman Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzuncaorman Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Akova Mahallesinden

Akova Mahallesinden Merhum Sadık Kutanoğlu’nun oğlu, Hanefi Kutanoğlu’nun ağabayi, Eyüp, Ali ve Sadık Kutanoğlu’nun babası, Hasan Kutanoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:00’da Kargalıhanbaba Mahallesinde Aile Kabristanlığında kılınacak cenaze namazının ardından Kargalıhanbaba Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Uzuncaorman Mahallesinden , Akova Mahallesinde vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.