Hendek Başpınar Mahallesinden

Başpınar Mahallesinden Merhum Orman Muhafaza Memuru Nizam Ören’in eşi, Saadet, Filiz, Oya, Emir, Hatice, Sengül’ün annesi, Habip Derinboy, Şenol Şirin, Ferudun Akın, Mahir Palamut, Osman Koşar, Muvaffak Tiflis’in kayınvalidesi, Avukat Muharrem Bülbül’ün dayısı’nın eşi, Sezai Ören’in amcasının eşi, Mediha Ören vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 15:00’da  Yeni Mahalle Yiğit kent blokları'ndaki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından  Çakallık Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Uzuncaorman Mahallesinden

Uzuncaorman Mahallesinden Merhum Rahmi Ateş’in oğlu, Mustafa, Muhsin ve İbrahim Ateş’in ağabeyi, Yakup ve Resul Ateş’in babası, Hamit Ateş vefat etmiştir. Cenazesi bugün Uzuncaorman Mahallesindeki hanesinde saat 13:30’da kılınacak cenaze namazının ardından Uzuncaorman Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Uzuncaorman Mahallesinden , Başpınar Mahallesinden bugün vefat eden bireylerin  yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde  gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.