Bayraktepe Mahallesinden

Bayraktepe Mahallesinden İlçemiz esnaflarından Merhum Selahattin Çıkmak’ın oğlu, Merhum gömlekçi Hayrettin Çıkmak’ın kardeşi, Kahraman Mahallesinden Fehmi Yüksel’in Damadı, Zeki, Mustafa ve Zihni Yüksel’in Enişteleri, Avukat Gökhan Bilgin ve Cihan Sevindik’in kayınpederleri, İlçemiz esnaflarından manifaturacı İsmail Çıkmak vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak Öğle namazına müteakip ilçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına ve acılı ailesine başsağlığı dileriz.

Hendek Aksu Mahallesinden

Aslen Aksu Mahallesinden olup Dereboğazı Mahallesinde ikamet eden Merhum İbrahim Aydın’ın kızı, Mustafa, Mehmet, Abdurrahman ve Zekeriya Aydın hocanın kardeşleri, Ali Serdaroğlu’nun eşi, Levent ve Alaattin Serdaroğlu’nun annesi, Ayşe Serdaroğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Camide kılınacak Öğle namazına müteakip ilçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Bayraktepe Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...