Hendek Karatoprak Mahallesinden

Karatoprak Mahallesinden Merhum İbrahim Alkaş’ın (Sakaoğlu) eşi, Mehmet, Ferruh ve Ömer Alkaş’ın annesi, Asiye Alkaş vefat etmiştir. Cenazesi bugün Karatoprak Mahallesinde kılınacak İkinci namazına müteakip Karatoprak Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Şevketiye Mahallesinden

Şevketiye Mahallesinden Kamil Yelkenci’nin (mahir oğlu) torunu, Merhum Süleyman Yelkenci’nin oğlu, Emre Yelkenci’nin kardeşi, Yasin ve Mahir Yelkenci’nin amcasının oğlu, Yunus Yelkenci vefat etmiştir. Cenazesi bugün Şevketiye Mahallesinde kılınacak Öğle namazına müteakip Şevketiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Turanlar Mahallesinden

Turanlar Mahallesinden Merhum Saadettin Balaban’ın oğlu, Merhum Erol ve Erdal Balaban’ın kardeşi, Koray ve Oktay Balaban’ın ağabeyi, Merhum Okan Balaban’ın amcası, Fatih Çıbık ve Umut Holat’ın kayınpederi, Gökhan, Özkan ve İslam Balaban’ın amcası, Furkan Balaban’ın babası, Yılmaz Balaban vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Bıçkıatik Mahallesinden

Aslen Bıçkıatik Mahallesinden olup Kemaliye Mahallesinde ikamet eden Yunus Çoşkun’un oğlu, Mehmet ve Kemal Çoşkun’un ağabeyi, Fahrettin Çoşkun’un amcası, Murat Cesur’un dedesi, Sevim Cesur ve Ali Çoşkun’un babası, Ahmet Çoşkun vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Şevketiye Mahallesinden , Turanlar Mahallesinden , Bıçkıatik Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...