Hendek Kazımiye Mahallesinden

Kazımiye Mahallesinden Merhum Ahmet Sazan’ın eşi, Zenne Sazan vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kazımiye Mahallesinde kılınacak Cuma namazına müteakip Kazımiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesinden

Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesinden Merhum Ethem Çoban’ın oğlu, Mustafa, İlyas, Kadir, Hüseyin ve Güner Çoban’ın kardeşi, Belediye Personeli Barış ve Selami Çoban’ın amcası, İlknur, Dilek ve Elif Çoban’ın babası, Osman Çoban vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesinde kılınacak Cuma namazına müteakip Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesinden , Kazımiye Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...