Akpınar Mahallesinden

Akpınar Mahallesinden Dursun Ali Okuyan’ın eniştesi, Hanefi ve Arif Okuyan’ın babası, Murat ve Abdullah Okuyan’ın dedesi, Cavit Okuyan’ın dayısı, Şaban Okuyan vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 12:00’da Çağlayan Mahallesi Aile Kabristanlığında kılınacak cenaze namazının ardından Çağlayan Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.


Aslen Hendek Güney Mahallesinden

Aslen Güney Mahallesinden olup, Almanya’da ikamet eden, Merhum Tahir Sunman’ın kızı, Recep Ali Kesti’nin eşi, Recep ve Zeki Sunman’ın ablası, Bedriye Kesti vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14:00’da Sakarya Erenler ilçesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından Erenler Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Hendek Akpınar Mahallesinden , Güney Mahallesinden bugün vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.