Hendek Akova Mahallesinden

Akova Mahallesinden Recep, Ali, Hasan ve Hacı Koca’nın babası, Süleyman Çuvalcı ve Merhum İsmet Güney’in kayınpederi, ilçemiz esnaflarından Emrem ve Hasan Güney’in eniştesi, Hüseyin Koca vefat etmiştir. Cenazesi bugün Akova Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Akova Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Sarıdede Mahallesinden

Sarıdede Mahallesinden Merhum Muhammet Toprak’ın kızı, Yahya, ilçemiz esnaflarından Şaban ve İsmail Toprak’ın kız kardeşi, Mustafa, Mücahit ve Fatih Toprak’ın halası, Sefer Odabaş’ın annesi, Emine Odabaş vefat etmiştir. Cenazesi bugün Sarıdede Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip ilçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allahtan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Akova Mahallesinden,  Sarıdede Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...