Hendek Uzuncaorman Mahallesinden

Uzuncaorman Mahallesinden Merhum Nuri Şiir’in ( asamba ) eşi, Perihan Öztürk, Melek Şiir ve Asuman Çeçener’in annesi, Bülent ( asamba ) ve Özkan Şiirin yengesi, Mediha Şiir vefat etmiştir. Cenazesi bugün Uzuncaorman Mahallesinde kılınacak Öğle namazına müteakip Uzuncaorman Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kırktepe Mahallesinden

Kırktepe Mahallesinden Hendek İlçe Tarım Müdürlüğünden emekli Merhum Nazım Yıldız’ın oğlu, Merhum Mustafa Yıldız’ın kardeşi, Yaşar ve Selim Yıldız’ın babası, Mehmet Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kırktepe Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Kırktepe Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kırktepe Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...