Hendek Yeni Mahalleden

Yeni Mahalleden Merhum İsmail Erbaşaran’ın eşi,  İsmet ve Muhammet Erbaşaran’ın annesi, Emin, Engin, Murat ve İsmail Erbaşaran’ın babaannesi, Emine Erbaşaran vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Mahalle Yeni Cami’de kılınacak ikindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yayalar Mahallesinden

Yayalar Mahallesinden Merhum Arap Ali Osman Güleryüz’ün oğlu, Burhaneddin, Rıdvan, Alaaddin, Mustafa ve Recep Güleryüz’ün babası, Arap Dursun Güleryüz vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yayalar Mahallesinde kılınacak Cuma namazına müteakip Yayalar Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Harmantepe Mahallesinden

Harmantepe Mahallesinden Cemil Atılkan'ın torunu, Emekli Öğretmen Ahmet Tanrıkulu'nun oğlu, Varol ve Lütfi Atılkan'ın yeğeni, Anıl Tanrıkulu vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Cami'de kılınacak cuma namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yayalar Mahallesinden ,  Hendek Harmantepe Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...