Hendek Harmantepe Mahallesinden

Harmantepe Mahallesinden Merhum Kaşif Faydalı’nın kızı, Merhum Recep Baş’ın eşi, Asım, Kasım, Faik, Genca, Mustafa, Şaban, İzzet, Ali, Ahmet ve Metin Baş’ın annesi, Emine Baş vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 12:00’da Harmantepe Mahallesi Aile Kabristanlığında kılınacak cenaze namazının ardından Harmantepe Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yeni Mahalle

İlçemiz sakinlerinden Aysel Kayran, Ayşe Ataman, Aysun Kaplan, Cengiz ve Osman Karayal’ın annesi, Saski Personeli Tuncay Kaplan, Muhammet Kayran ve Mehmet Ataman’ın kayınvalidesi, Fatma Karayal vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:00’da Yeni Mahalle Çağlayan Caddesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz aile Kabristanlığında defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kalayık Mahallesinden

Kozba Sefer, Sabrı ve Osmanın Kardeşleri, Fatıh’ın Babası Kozba Halıt Azılı Vefat Ettı. Cenazesi, bugün saat 14.00 de Hendek Kalayıkta Mahallesi aile kabristanlığına  defnedilecektir.