Hendek Dereboğazı Mahallesinden

Dereboğazı Mahallesinden Remzi Çetinkaya’nın eşi, Ömer Çetinkaya’nın annesi, Rabiye Çetinkaya vefat etmiştir. Cenazesi bugün İlçemiz Aile Kabristanlığında saat 12:30’da kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Hamitli Mahallesinden

Hamitli Mahallesinden Merhum Hacı Yakup Kesici’nin eşi, Ahmet Kesici’nin annesi, Ali Topaç’ın kayınvalidesi, Hikmet, İsmail, Remzi’nin yengesi, Mehmet Topaç’ın anneannesi, Hacı Ayten Kesici vefat etmiştir. Cenazesi bugün Hamitli Mahallesindeki hanesinde saat 13:30’da kılınacak cenaze namazının ardından Hamitli Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Hamitli Mahallesinden bugün vefat eden bireylerin  yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.