VEFAT

Merhum Ahmet Memiş’in kızı, Cevdet Cevahirci’nin gelini, Nuri Cevahirci’nin eşi, vefat etmiştir. Cenazesi bugün İlçemiz Aile Kabristanlığında saat 17.00’de kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Güldibi Mahallesinden

Güldibi Mahallesinden Merhum Ahmet Bayındır’ın eşi, İsmail ve Cevdet Bayındır’ın annesi, Metin, Şemsi, Şaban ve Ahmet Bayındır’ın babaanneleri, Cihan, Hakan ve Korhan Baylan’ın anaannesi Pakize Bayındır vefat etmiştir. Cenazesi bugün Güldibi Mahallesinde saat 17.00’de kılınacak cenaze namazının ardından Güldibi Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Dikmen Mahallesinden

Dikmen Mahallesinden Merhum Salih Kazın’ın oğlu, Salih ve Uğur Kazın’ın babaları, İsmail Kazın vefat etmiştir. Cenazesi bugün Dikmen Mahallesinde saat 11.30’da kılınacak cenaze namazının ardından Dikmen Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.