Hendek Dereboğazı Mahallesinden

İlçemiz esnaflarından Merhum Gazeteci Mustafa Özmert’in oğlu, Emekli Emniyet Müdürü Vedat Kaymış’ın kayınbiraderi, Serpil Kaymış ve Neşe Özmert’in ağabeyi, Utku Tekgül’ün kayınpederi, Hande Tekgül ve Fatih Özmert’in babaları, Emrah Yeşilsancak’ın dayısı, Sıtkı Özmert vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Osman yılmaz caddesindeki hanesinden alınarak Yeni Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz  Adres: Osman Yılmaz Cad. ( Kardeşler pastanesinin yanı )

Hendek Şeyhler Mahallesinden

Şeyhler Mahallesinden Merhum İlyas Ekici’nin oğlu, Merhum Nuri Ekici ve Veysel Ekici’nin Kardeşleri, Salih Ekici’nin Babası, Beytullah, İbrahim ve İsmail Ekicinin amcaları, Hikmet Ekici vefat etmişti. Cenazesi Bugün Şeyhler Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Şeyhler Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hendek Dereboğazı Mahallesinden , Şeyhler Mahallesinden vefat eden kişinin bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgili, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşabilirsiniz.