Hendek Güldibi Mahallesinden

Aslen Güldibi Mahallesinden Olup, Yeni Mahallede ikamet den, Merhum Hasan Alişan’ın oğlu, Mevlüt, Davut ve Cavit Alişan’ın kardeşi, Fevzi ve Murat Eltutan’ın kayınpederi, Selim, Yasir ve Selçuk Alişan’ın babası, Yusuf Alişan vefat etmiştir. Cenazesi bugün Güldibi Mahallesindeki hanesinde saat 12:30’da kılınacak cenaze namazının ardından Güldibi Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Bayraktepe Mahallesinde

Aslen Akyazı Hasanbey Köyünden olan Dursun Sarıca’nın (kalaycı) eşi, İlçemiz Bayraktepe Mahallesinde ikamet eden emekli Hendek İlçe Tarım Müdürü Mehmet Sarıca’nın annesi, Asime Sarıca vefat etmiştir. Cenazesi bugün Akyazı Hasanbey Köyünde saat 15.00’de kılınacak cenaze namazının ardından Akyazı Hasanbey Köyü Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Çakallık Mahallesinden

Çakallık Mahallesinden Merhum Cihat Bosut’un (Hunca) eşi, Yücel, Gülay ve Nuray Bosut’un annesi, Nevin Bosut(Cıncalıpha) vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çakallık Mahallesindeki hanesinde saat 14:00’da kılınacak cenaze namazının ardından Çakallık Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.