Hendek Rasimpaşa Mahallesinden Merhum

Rasimpaşa Mahallesinden Merhum eski Belediye Başkanı Yusuf Altan’ın oğlu, Merhum eski Belediye Başkanı Zeki Cömert ve Ural Şişmanoğlu’nun kayınbiraderi, Elif Altan’ın eşi, Işıl Altan’ın babası, Hikmet Altan vefat etmiştir. Cenazesi bugün Rasimpaşa Mahallesinde ki hanesinden alınarak Büyük Camiye getirilecek kılınacak İkindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres:Rasimpaşa mah.BP petrolün karşısı yan yol.

Puna Ortaköy Mahallesinden 

Puna Ortaköy Mahallesinden eski Muhtar Merhum İbrahim Bostancı’nın eşi, Salih, Hüseyin ve Hasan Bostancı’nın annesi, Elvida Bostancı vefat etmiştir. Cenazesi bugün Puna Ortaköy Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Puna Ortaköy Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres:Puna Ortaköy Mah.

Hendek Yeni Mahalleden

Yeni Mahalleden Merhum hafız Abdi Davulcu’nun eşi, Noksel çalışanı Musa Davulcu ve Yenimeskenler Cami müezzini Salih Davulcu’nun annesi, Tayfun Birincioğlu’nun kayınvalidesi, Mustafa Gürelli, Fatih Dilaveroğlu, İlyas Süslü, Hüseyin, Engin, sağlık memuru Ercan Bulut, Nazmi ve Serkan Birinci’nin yengesi vefat etmiştir. Cenazesi bugün merkez Büyük Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres: Yeni mah.2147.sk Alparslan Türkeş parkı altı.

Hendek Lütfiyeköşk Mahallesinden

Lütfiyeköşk Mahallesinden Merhum Hasan Yılkın’ın oğlu, Ahmet, İlyas, Remzi ve Fevzi Yılkın’ın kardeşi, İsmail, Özcan, Turgay, Ziya, Hüseyin, İbrahim, Ergün ve Uğur Yılkın’ın amcası, Davut, Şemsi Yeğin ve Yaşar ve Bekir Şenol’un dayısı, Onur Yılkın’ın babası, Mehmet Yılkın vefat etmiştir. Cenazesi bugün Lütfiyeköşk Mahallesi Caminde kılınacak İkindi namazına müteakip Lütfiyeköşk Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres: Lütfiyeköşk Mah.

Hendek Güldibi Mahallesinden

Güldibi Mahallesinden Merhum Sadettin Yelken’in kızı, Mehmet Karakuş’un eşi, Ziya Uçarer’in kayınvalidesi, Ahmet ve Hüseyin Karakuş’un annesi, Ayşe Karakuş vefat etmiştir. Cenazesi bugün Güldibi Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Güldibi Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Nuriye Mahallesinden

Nuriye Mahallesinden Merhum Ahmet Aşık’ın oğlu, Mehmet, Rahmi Aşık’ın ağabeyi, Ahmet ve Engin Aşık’ın babası, Eyüp Aşık vefat etmiştir. Cenazesi bugün Nuriye Mahallesi Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Nuriye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Puna Ortaköy Mahallesinden , Hendek Yeni Mahalleden ,  Lütfiyeköşk Mahallesinden , Güldibi Mahallesinden , Nuriye Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...