Gündoğan Mahallesinden

Gündoğan Mahallesinden Nuri Akyüzlü’nün eşi, Nurettin, Saadettin, Mehmet, Merhum Ali Akyüzlü’nün annesi, Muammer Yüksel, Oğuzhan Tekbaş’ın kayınvalidesi, Safiye Akyüzlü vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14.00’de Gündoğan Mahallesinde kılınacak cenaze namazına müteakip defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Başpınar Mahallesinden

Başpınar Mahallesinden Hüsnü Barkan’ın oğlu, Esen, Reyhan ve Perihan Barkan’ın ağabeyi, Ali ve Aylin Barkan’ın babası, Onur ve Uğur Barkan’ın amcası, Hüsam Barkan vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Rasimpaşa Mahallesinde

Aslen Pazarcık köyünden olup Rasimpaşa Mahallesinde ikamet eden Rasim Beslan’ın oğlu, Murat, Aziz, Yasin, Rasim ve Serhat Beslan’ın babası, Hikmet, Ayhan, Halil ve Mustafa Beslan’ın ağabeyi, Hendek esnaflarından İsmet Beslan vefat etmiştir. Cenazesi bugün Rasimpaşa Mahallesi Eseler Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Pazarcık köyü Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Başpınar Mahallesinden, Rasimpaşa Mahallesinde vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...