Aslen Hendek’li olup

Aslen Hendek’li olup, Ankara’da ikamet eden, Merhum Rauf Salman’ın torunu, Mustafa Dönmez’in oğlu, Belediye Personeli Sefer Sarı’nın eniştesi, İsmail Dönmez vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 13:30’da Mahmutbey Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Başpınar Mahallesinden

Başpınar Mahallesinden Merhum Hacı Nizamettin Eryiğit'in eşi, Hacı Hasan Aykırı'nın kız kardeşi, Behçet ve Behiç Eryiğit'in annesi, Murat, Muhammet ve İsmail Eryiğit'in babaannesi, Ömer Yılmaz'ın ananesi, Mehmet Sütlü, Halit Yılmaz ve Adem Hantik'in kayınvalidesi, Rıdvan ve Kazım Çelikkalp'in teyzesi,  Safiye Eryiğit vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 10:30'da Başpınar Mahallesindeki hanesinden alınarak Kargalıyeniköy Aile Kabristanlığına getirilecek kılınacak cenaze namazının ardından Kargalıyeniköy Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Başpınar Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.