Başpınar Mahallesinden

Başpınar Mahallesinden Merhum Burhan Akdağcı’nın torunu, Mehmet ve Kadriye Akdağcı’nın kızı, Murat, Hüseyin, Salih Akdağcı’nın kardeşi, Antalya Manavgat ilçe Müftüsü Abdullah Eroğlu’nun eşi, Hatice Eroğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Mahalle Polis blokları hanesinden alınarak Merkez Büyük Camiye getirilecek kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres: Yeni mah. Osmangazi cad.Polis blokları(Çevre yapı sitesi).

Çamlıca Mahallesinden

Çamlıca Mahallesinden Bekir Varlıca’nın oğlu, Merhum Osman, Kadem ve Burhan Varlıca’nın kardeşi, İbrahim, Mustafa, Merhum Muammer, Merhum İsmail Varlıca’nın babası, Cevdet Varlıca vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çamlıca Erenler Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Çamlıca Erenler Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres:Çamlıca mah. Erenler mah. Balıkhane tesisinin yakını.

Hendek Başpınar Mahallesinden,  Çamlıca Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...