Hendek Sümbüllü Mahallesinden

Aslen Sümbüllü Mahallesinden olup Güldibi Mahallesinde ikamet eden Merhum Haydar Güler‘in eşi, Merhum Hasan, Kazım ve Recep Güler’in yengeleri, Şaban, İdris, İsmail ve Ahmet Çolak’ın ablaları, Maksut ve Mustafa Çolak’ın kardeşi, Ayhan Güler’in annesi, Emine Güler vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Camide kılınacak İkindi namazına müteakip Güldibi Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Dereboğazı Mahallesinden

Dereboğazı Mahallesinden Merhum Hasan Baykal'ın kızı, Merhum Şükriye Yeğen ve Merhum Zeki Baykal'ın kardeşi, Aydur Baykal'ın amcasının kızı, Taylan Bostancı ve Mesut Günel’in teyzesi, Müesser Mercan’ın halası, Zafer, Yavuz, Reşit Konuk, Sema ve Mehmet Sınmaz’ın yengesi, Merhum Osman Odacıoğlu’nun eşi, Seher ve Mustafa Odacıoğlu’nun annesi, Nermin Odacıoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün Mahmutbey Mahallesindeki hanesinden saat 12:00’de alınarak Yeni Camiye getirilecek kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Çağlayan Mahallesinden 

Aslen Çağlayan Mahallesinden olup Adapazarında ikamet eden Merhum İbrahim Üretmen’in oğlu, Rıdvan ve İrfan Üretmen’in amcasının oğlu, Mustafa ve İbrahim Üretmen’in babası, Muzaffer Üretmen vefat etmiştir. Cenazesi bugün Adapazarı Mithatpaşa Siteler Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip ilçemiz Çağlayan Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Dereboğazı Mahallesinden , Çağlayan Mahallesinden  vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...