Hendek Çamlıca Yeşiller Mahallesinden

Çamlıca Yeşiller Mahallesinden Merhum İbrahim Sarı’nın oğlu, Yılmaz ve Nizam Sarı’nın kardeşi, Cengiz Sarı vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çamlıca Yeşiller Mahallesinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Çamlıca Yeşiller Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kahraman Mahallesinden

Kahraman Mahallesinden Merhum hacı Ali Yılmaz’ın (gölcüoğlu) oğlu, Bekir, Hasan ve Hüseyin Yılmaz’ın ağabeyi, Osman, Recep ve Ali Yılmaz’ın babası, Belediye personeli Bahadır Yılmaz’ın amcası, Mustafa Yılmaz vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kahraman Mahallesinde Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kahraman Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kahraman Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...