Hendek Aksu Mahallesinden

Aslen Aksu Mahallesinden olup Başpınar Mahallesinde ikamet eden Merhum İrfan Özkılınç’ın oğlu, Muammer Özkılınç’ın yeğeni, Hidayet ve Hamdi Özkılınç’ın amcasının oğlu, Selman Özkılınç’ın babası, Yunus Çelik’in dedesi, Hendek Belediyesinden emekli Muzaffer Özkılınç vefat etmiştir. Cenazesi bugün Saat 11.00 ‘de Başpınar Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yeşilvadi Mahallesin

Aslen Yeşilvadi Mahallesinden olup Adapazarında ikamet eden Mehmet Horoz’un ağabeyi, Turhan ve Burhan Horoz’un babaları, emekli İmam Hatip Yaşar Horoz vefat etmiştir. Cenazesi bugün Adapazarındaki Hanesinde saat 17:00’de kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Aksu Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.