Hendek Lütfiyeköşk Mahallesinden

Lütfiyeköşk Mahallesinden Merhum Hacı Yusuf Bahtiyar’ın kızı, Osman, Hüseyin, Ömer, Muhammet ve Zeki Bahtiyar’ın halaları, Emin, Hasan, Yusuf ve Metin Keskin’in yengeleri, İsmail ve Ahmet Keskin’in anneleri, Emine Keskin vefat etmiştir. Cenazesi bugün Akova Mahallesi Şehitlik Camiinde saat 15.00’da kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan Rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Dereboğazı Mahallesinden

Dereboğazı Mahallesinden Merhum Rüstem Kuru’nun oğlu, Nevin, Serpil, Fatma Kuru’nun kardeşleri, Kadriye Kuru’nun eşi, Özgür, Özlem ve Özge kuru’nun babaları, Cüneyt Altunevrek, Yaşar Aslan ve Şafak Yıldırım’ın kayınpederi, Kamer ve Muhsin Tuzen’in dayısı, Yurttan Kuru’nun amcasının oğlu, Ahmet Yasin Görüm’ün Teyzesinin oğlu, İtfaiden emekli Mustafa Kuru vefat etmiştir. Cenazesi buğun saat 11:00’de İlçemiz Aile Kabristanlığında kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan Rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Hicriye Mahallesinden

Aslen Hicriye Mahallesinden olup, Sarıdede Mahallesinde ikamet eden, Merhum Kazım Lütfi Akayın oğlu, Sait Akayın ağabeyi, Çetin ve Metin Akayın babası, Cihat ve Muhammet Akayın dedesi, Engin Akayın amcası, Kenan Çamur’un dayısı, Halit ve Davut Kılıç’ın eniştesi Sabri Akayın vefat etmiştir. Cenazesi bugün Saat 15:00’da Sarıdede Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Dereboğazı Mahallesinden , Hicriye Mahallesinden bugün vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.