Hendek Kahraman Mahallesinden

Kahraman Mahallesinden Merhum Mehmet Öz’ün oğlu, Merhum emekli polis memuru Cevat Öz’ün kardeşi, Neşet, Hamza ve Mustafa Öz’ün ağabeyleri, Cihan ve Hayrettin Öz’ün babaları, Ahmet Öz vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kahraman Mahallesinde saat 16:30’da kılınacak cenaze namazının ardından Kahraman Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yeşilvadi Mahallesinden

Yeşilvadi Mahallesinden Mustafa Sütlü’nün ağabeyi, Yeni Camii müezzini Lütfü Keleş, Mahmut ve Ahmet Kavakçı’nın dedeleri, Mehmet Sütlü vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeşilvadi Mahallesinde saat 14:00’de kılınacak cenaze namazının ardından Yeşilvadi Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz

Hendek Başpınar Mahallesinden

Başpınar Mahallesinden Merhum Remzi Özözen’in eşi, Nezihe Civanoğlu, Merhum İbrahim Özözen ve Yücel Kocaman’ın anneleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün Başpınar Mahallesi Remziefendi Caddesindeki hanesinde saat 12:00’de kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Esentepe Mahallesinden

Esentepe Mahallesinden Servet, Nadiye, Nadide ve Fatma’nın kardeşi, Cannur, İsmail, Yaşar, Mustafa, Elanur, Orhan ve Kenan Yukuş’un babası, Rıdvan Yukuş vefat etmiştir. Cenazesi bugün Esentepe Mahallesindeki hanesinde saat 12:00’da kılınacak cenaze namazının ardından Esentepe Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.