Hendek Yeni Mahalleden

Yeni Mahalleden Merhum Hasan Çakar’ın eşi, Hüseyin, Ali, Musa, Şenol ve Fatih Çakar’ın anneleri, Fatma Çakar vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek İkramiye Mahallesinden

İkramiye Mahallesinden Ali Hüner’in ağabeyi, İsmail Hüner’in dünürü, Adem ve İsmail Hüner’in babası, Rauf Hüner vefat etmiştir. Cenazesi bugün İkramiye Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip İkramiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kemaliye Mahallesinden

Aslen Kemaliye Mahallesinden olup Yeni Mahallede ikamet eden Merhum Ali Tataroğlu’nun gelini, Merhum Osman Yalçınkalın’ın kızı, PTT emeklisi Merhum Ahmet Tataroğlu’nun eşi, Hüseyin Erden, Osman Alşan ve Murat Karaağaçlı’nın teyzesi, Ayhan Bağdatlı ve İrfan Demirin anneannesi, ilçemiz esnaflarından İsmail Tataroğlu’nun annesi, Nebahat Tataroğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 12.00’de Yeni Mahalle Öğretmen Bloklarındaki hanesinden alınarak Büyük Camiye getirilecek kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kemaliye Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...