Kemaliye Mahallesinden

Kemaliye Mahallesinden Merhum Hilmi Zuhal (Sımır)’ın eşi, Olcay, Oktay, Tülay, Canan, Fatma Zuhal ve Çiğdem Süslü ‘nün annesi, İrfan Süslü ‘nün kayınvalidesi Muazzez Zuhal vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 12.00’de İlçemiz Aile Kabristanlığında kılınacak cenaze namazına müteakip defnedilecektir. Merhume ’ye Allah’tan rahmet Acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Sarıdede mahallesinden

Sarıdede mahallesinden Merhum Hacı Selahattin Kemiksizin eşi, Merhum Ali, Mustafa ve Ayşe Kemiksizin annesi, Yusuf İzgi’nin kayınvalidesi, Mustafa ve Remzi Bıçak’ın yengesi Fadime Kemiksiz vefat etmiştir. Cenazesi bugün Sarıdede mahallesinde kılınacak öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhume ’ye Allah’tan rahmet Acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kemaliye Mahallesinden ,  Sarıdede mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...