Hendek Süleymaniye Mahallesinden

Süleymaniye Mahallesinden Merhum Talip Akçay’ın eşi, Mustafa, Enbiya, Adnan ve Ahmet Akçay’ın Annesi, Merhum Mürsel Okumuş, Erol Yeşilyurt, İsmail Ökten, ve Adem  Çarkçı’nın Kayınvalidesi, Merhum Hakkı, İsmail ve Adil Selim’in Ablası,  Mehmet Akçay’ın Yengesi, Fadime Akçay Vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Süleymaniye Mahallesinde kılınacak Öğle Namazına Müteakip Süleymaniye Mahallesi Aile kabristanlığına Defnedilecektir. Merhume Allah’tan Rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına Başsağlığı Dileriz.

Hendek Kalayık Mahallesinden

Aslen Kalayık Mahallesinden Olup, Yeni Mahallede İkamet eden Merhum Ali Köse’nin Oğlu, Orhan, Ayhan, Aydın, Uğur ve Habib Köse’nin Abisi, Elif ve Ast Sb Ali kemal Köse’nin Babası, Sadi Köse Vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Kalayık Mahallesinde Kılınacak Öğle Namazına Müteakip Kalayık Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. Merhuma Allah’tan Rahmet Acılı Ailesi ve Yakınlarına Başsağlığı Dileriz.

Hendek Süleymaniye Mahallesinden ,Kalayık Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...