Hendek Köprübaşı Mahallesinden

Köprübaşı Mahallesinden Ahmet İşgörür’ün (Karayakalı) oğlu, Mehmet ve Merhum İbrahim İşgörür’ün ağabeyi, Ali Kaplan’ın kayınbiraderi, Cemalettin İşgörür vefat etmiştir. Cenazesi bugün Köprübaşı Mahallesindeki hanesinde saat 14:00’da kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kızanlık Mahallesinde

Kızanlık Mahallesinden Çavuşoğlu Süleyman Çamur’un kızı, Ahmet Çamur’un eşi, İsmail, Recep, Hikmet ve Mehmet Çamur’un annesi Saniye Çamur vefat etmiştir. Cenazesi bugün İlçemiz Aile Kabristanlığında saat 11:30’da kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Köprübaşı Mahallesinden , Kızanlık Mahallesinde bugün vefat eden bireylerin  yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde  gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.