Hendek Yenimahalleden

Yenimahalleden İlçemiz esnaflarından Merhum Mustafa Hacıoğlu’nun oğlu, Merhum ayakkabıcı Ali Hacıoğlu’nun kardeşi, Teyfik Hacıoğlu’nun amcası, İlçemiz esnaflarından Cihan Ergezer’in eniştesi, Ayşen ve Aslı Hacıoğlu’nun babası, tekelden emekli,  Mehmet Hacıoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres: Yenimahalle çevreyolu polis blokları yanı.

Hendek Kocatöngel Mahallesinden

Kocatöngel Mahallesinden Mecit Kibar’ın eşi, Eyüp ve tekten emekli Ali Kibar’ın annesi, Zahit ve Yahya Kibar’ın babaannesi, Fatma Kibar vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kocatöngel Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Kocatöngel Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.Adres: Kocatöngel mah.

Akyazı Osmanbey köyünden

Akyazı Osmanbey köyünden Hacı Ürfet Tufan’ın kızı, Mehmet Gümüşsu’nun eşi, Mustafa Tufan’ın ablası vefat etmiştir. Cenazesi bugün Osmanbey köyü Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Osmanbey köyü Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres: Akyazı. Osmanbeyköyü.

Hendek Yenimahalleden , Hendek Kocatöngel Mahallesinden , Akyazı Osmanbey köyünden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...