Hendek Soğuksu Mahallesinden

Soğuksu Mahallesinden Merhum Süleyman İmamoğlu’nun kızı, Osmani Resul, Mustafa ve Mehmet İmamoğlu’nun ablası,  Ahmet ve İbrahim Keyf’in teyzesi, Fidaye İmamoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün Soğuksu Mahallesindeki hanesinde saat 14:00’da kılınacak cenaze namazının ardından Soğuksu Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Punabeyköy Mahallesinden

Punabeyköy Mahallesinden Hacı Resül Zor’un eşi, Avukat Resul Zor, Eczacı Hava Zor Antike ve Neziha Bezci’nin annesi, Hayri Topal ve Avukat Mustafa Topal’ın ablası, Rukiye Zor vefat etmiştir. Cenazesi bugün Punabeyköy Mahallesindeki hanesinde saat 11:00’da kılınacak cenaze namazının ardından Punabeyköy Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Soğuksu Mahallesinden , Punabeyköy Mahallesinden bugün vefat eden bireylerin  yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.